Вчера, 8 февруари, в лондонската O2 Arena бяха раздадени тазгодишните Британски

...
Вчера, 8 февруари, в лондонската O2 Arena бяха раздадени тазгодишните Британски
Коментари Харесай

За какво благодари Адел на бившия си съпруг?

Вчера, 8 февруари, в лондонската O2 Arena бяха раздадени тазгодишните Британски музикални награди. Събитието събра на сцената реализатори от целия свят, а най-хубавите от тях си потеглиха със статуетки.

Сред тях беше и Адел, която направи по този начин чаканото си завръщане към музиката през 2021 година с албума си 30. Той бе отличен като най-хубавия, шлагерът й " Easy on me " стана ария на годината, а третата премия съумя да изненада даже самата нея.

Тя бе оповестена за най-добър джендър безпристрастен актьор, което значи, че е по-по-най и измежду дамите, и измежду мъжете. Адел одобри с усмивка статуетката, благодари за нея, само че шеговито подметна, че въпреки всичко обича да бъде жена реализатор.

От сцената, на която извърши и новия си сингъл " I drink wine ", изпълнителката посвети премията си за албум на годината на сина си Анджело и на към този момент някогашния си брачен партньор Саймън Конецки, тъй като той " в действителност е за тях ".

И разясни, че с песните е " изяснила " нещо " толкоз персонално ". А синът си дефинира като " толкоз толерантен и милосърден ", евентуално визирайки освен отношението му към нея по време на работния развой, само че и това към протичащото се в фамилния им свят.

След прочувствените самопризнания Адел завладя сцената по този начин, както единствено тя умее. И в обществените мрежи не закъсняха мненията, че нейното осъществяване е може би на-доброто в историята на Британските музикални награди, предава Mirror.

Разбира се, няма по какъв начин да пропуснем и факта колко прелестно наподобява певицата както на аления килим преди церемонията, по този начин и по време на осъществяването си.

Тя смени общо три визии - елегантна черна рокля с тюл и тясна горна част, къса черна рокля с паднали плещи и надълбоко деколте и дълга златиста рокля още веднъж с паднали плещи. И във всяка от тях сияе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР